Ruuti

Snow Stranded Strong Nemesis 

Syntynyt: 08.01.2015

Narttu

Terveys: Silmät tutkittu terveeksi keväällä 2017

 

Ruuti omaa mahtavan työmotivaation, hyvä kestävyys ja voima ja vielä järkikin siihen lisäksi ;) Luottokoirani joka kuuntelee ja tottelee loistavasti! Mamman mussukka, hauska ja helppo koira. Minun unelma husky luonteeltaan ja käytökseltään. Siksi suunnittelenkin ensimmäistä pentuettani Ruutille, koska haluan lisää tämän kaltaisia koiria valjakkooni.

 

Ruutin kanssa ollaan aloitettu meidän kisataival syksyllä 2016 ensin epävirallisissa kisoissa Pertunmaalla Äiteen pyrähdyksessä ja sitten Jämin SM kisoihin. Molemmat kisat käytiin kahden koiran luokassa, lainassa Ruutin sisko "Tuisku" Snow Stranded Strong Gaia. Olen oikein tyytyväinen tämän kaksikon suoritukseen ja tekivät hienosti töitä. Ohitus meni myös todella mallikaasti vaikka asiaa ei oltu edes harjoiteltu treeneissä.

Keväällä 2017 käytiin kokeilemassa miten Ruuti juoksee yksin ja osallistuis yhden koiran luokkaan Ohkolaan ja Jämille. Siinähän kävi juuri niin kuin ajattelinkin että Ruuti kyllä eteni koko ajan, mutta ei syttynyt juoksemaan samalla tavalla kun normaalisti kotona treenissä. Nuorempana Ruuti on juossut hienosti yksinkin mutta nyt selkeästi tottunut juoksemaan isommalla porukalla ja ihmetteli tätä tilannetta.

 

Ruutin näyttelypuoli on alkuun sujunut hienosti, pentuluokissa on ollut ROP ja VSP ja KP:itä on tullut. Junnuluokassa saanut ERIn ja ollut ryhmävoittaja ja nuortenluokassakin vielä sai pari ERIä ja EHn kunnes alkoi tulemaan hylsyjä koon takia. Näyttelyt onkin nyt jätetty toistaisesti Ruutin osalta. Arvostelut on kuitenkin muuten ollut ERIn luokkaa, koko vain vaikuttaa todella paljon, ja ymmärrän sen täysin.

 

 https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI16287/15&R=270

 

Alla kuvia Ruutista. Lisää kuvia löytyy täältä : https://www.facebook.com/396473427371363/photos/?tab=album&album_id=396519064033466

 

      

                                                                        Ruuti 3v.

         

                                                                         Ruuti 3v.

                 

                                                               Ruuti 2v

 

 

                                                                    Ruuti 2v
 

 

 

                                               Ruuti 1v
                                              Ruuti 1v
                 
                                      Ruuti ROP Pentu Heinolassa