Ciru

 
Hukkaretki Ciru  
Syntynyt: 04.11.2007 (- 12.1.2018)
Narttu
 
Ciru nukkui pois eläinlääkärin toimesta 10-vuoden iässä. Lopetus syynä kasvain kaulassa ja heikentynyt kunto. Viimiset kuukautensa Ciru nukkui todella paljon ja siitä näki että voimat on loppumassa. Hetken aina leikki muiden kanssa mutta sitten halusi takaisin tarhan koppiin nukkumaan. Ciru ei ollut tänä treeni kautena enää mukana valjakossa. Pieniä 1-2km hälläväliä treenejä juoksi meidän Riemun kanssa että mieli pysyi virkeänä mutta enempää ei enää jaksanut. Cirun vetopää toimi kyllä viimeiseen asti, olisi aina ollut valmis pukemaan valjaat päälle mutta kroppa ei enää jaksanut. Ciru oli loistava koira viimeiseen asti <3 
 
Ciru saapui meille lokakuun lopulla 2015 ollessaan lähes kahdeksan vuotias. Ciru sopeutui laumaan heti loistavasti ja aloitti samantien asumisen samassa tarhassa Riemun ja Ruutin kanssa.
Cirulla on ollut yksi vahinkopentue edellisessä kodissaan. 
Cirun hankin lähinnä sillä ajatuksella että saa tulla opettamaan meidän nuoremmille koirille valjakkokäyttäytymistä ja onkin osoittautunut varsin sopivaksi koiraksi siihen hommaan. Luonteeltaan Ciru on ihana ja todella kiltti koira, ainoana miinuksena arkuus vieraita, erityisesti miehiä kohtaan. Tämän kyllä tiesin jo ennakkoon ja tiesin osaavani käsitellä tälläisiä koiria. Minuun Ciru alkoikin luottamaan jo ensimmäisenä päivänä eikä meillä ole ollut mitään ongelmia. Ciru on muutenkin reipastunut paljon vieraiden ihmisten suhteen vaikka arka onkin edelleen.
Ciru rakastaa vetämistä, niin kuin huskyn kuuluukin. Muuten hiljainen koira mutta vetovaljaat nähdessään alkaa innostus ulina.
 
 

 

Alla kuvia Cirusta. Lisää kuvia löydät täältä: https://www.facebook.com/396473427371363/photos/?tab=album&album_id=396509854034387

 

                                Rakas Ciru viimeisenä päivänään 10v. iässä 

                                    Ciru viimeisenä päivänä 10v. iässä.

                                                                        Ciru 9v

                                                                     Ciru 9v

 

     

                                                       Ciru 8v 

 

                                             Ruuti 1v ja Ciru 8v