Koru

Lumion Dronnet

Syntynyt 18.8.2016

Narttu

Korusta on kasvanut upea, kaunis husky. Valjaissa työskentelee todella upeasti, koiristani pienin mutta sisukain tekemään töitä. Minulla on suuret odotuksen Korun suhteen niin valjakkoharrastuksen parissa, kuin näyttelyidenkin osalta. Koru on todella kaunis ja rodunomainen siperianhusky. Aina iloinen ja energinen! Jopa hieman liian halukas leikkimään kaikkien kanssa, Koru luokittelee kavereiksi kaikki murisevista vieraista koirista kyihin asti. Pistäisi aina leikiksi kaikkien kanssa!

Kertomaani Korusta pentuna:

Koru saapui meille syksyllä 2016 veljensä Rallin kanssa. Koru on hyvin kipakka neiti ja odotankin tästä kasvavan aikamoinen valjakon työntekijä! Toistaiseksi pysyy hyvin vapaana, tutkii enemmän paikkoja kun veljensä mutta tulee kuitenkin ainakin vielä luokse käskystä. Helppo käsitellä, rauhottuu syliin todella hyvin ja nauttii laatuajasta omistajan kanssa. Koru tuli meille vähän vahingossa Rallin mukana, tarkoitus oli ottaa vain yksi pentu mutta jokin tässä neidissä kolahti ja kovaa joten päädyttiin ottamaan molemmat. Hetkeäkään en ole katunut! ;)  

 

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI47206%2F16&R=270

 

Alla kuvia Korusta. Lisää kuvia löytyy täältä: https://www.facebook.com/396473427371363/photos/?tab=album&album_id=396516067367099

                        Koru 1v 8kk. Loviisan näyttelyiden AVO-ERI AVK1 PN1 SA SERT ROP!!

                

                                                               Koru 1v 8kk.

            

                                                    Koru 1v 8kk. Mätsäreiden BIS3 

                            Koru 1v. siperianhuskyjen erikoisnäyttelyssä JUN-ERI JUK2 SA 

                                                   Koru n. 5kk

 

                       

                                                Koru kasvattajalla