Kasvattaja

Olen 1990 syntynyt nainen ja asun Korialla, Kouvolassa. Muutimme maalle joulukuussa 2016. Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin hyväksytysti maaliskuussa 2014 ja kennelnimen sain tammikuussa 2017.


Harrastamme valjakkourheilua aktiivisesti ja tämä oli myös syy maalle muuttoon, pääsee aloittaan treenit omasta pihasta ilman että pakkaa koirat ja tavarat autoon, luksusuta!


Kasvatamme tosiaan siperianhuskyjä omaan valjakkoon ja myyntiin aktiivisiin koteihin. Pennut lähtevät meiltä vain aktiivisiin koteihin jossa sitoudutaan harrastamaan koiran kanssa. Siperianhuskyn pitää päästä toteuttamaan itseään ja tekemään sitä mihin se on tarkoitettu. Joko sitten juoksemalla omistajan kanssa, pyöräilemällä, hiihtämällä tai useamman koiran valjakkoon. Harrastustapoja on monia. Toivottavaa myös on että pennut pääsevät asumaan kotiin jossa on jo ennestään koiria tai tarkoitus ottaa enemmänkin esim siperianhuskeja. Huskyt on laumakoiria ja kaipaavat toisen koiran seuraa.


Itselleni toinen rakas rotu on Akita. Ylväs ihana jääräpää. Ensimmäinen oma koirani on akita uros Juki, joka on minulle äärettömän rakas. Opettanut minulle todella paljon ja jonka kanssa on tehty valtava määrä töitä. Päivääkään en vaihtaisi pois tämän jäärän kanssa :)