Ralli

Lumion Dakar Star

syntynyt 18.8.2016

Uros

Rallista on kasvanut hieno ja voimakas nuori husky. Valjakossa työskentelee erinomaisesti. Kisoissakin on päästy käymään ja kaikki on sujunut oikein mallikaasti. Rallilta löytyy hurjasti miellyttämisenhalua ja on irti pidettävä koira. Nauttii kaikesta yhdessä tekemisestä, olenkin suunnitellut että alotetaan Rallin kanssa lisäksi tokoilua tai agia harrastamaan valjakkotouhujen lisäksi. Nuorelta herralta kun löytyy päästä älliä ja on nopea oppimaan :) Rallin kanssa on aina mukava puuhailla, on niin energinen ja hauska jätkä!

 

Kertomani Rallista pentuna:

Ralli saapui meille syksyllä 2016 siskonsa Korun kanssa. Aivan ihan ja kuuliainen vetokoiran alku! Menoa ja vauhtia riittää mutta silti ne korvat löytyy hienosti! Ainakin toistaiseksi Ralli pysyy hyvin vapaana ja kävelee metsässäkin lähinnä vierelläni. Aikuisten huskyjen parissa Ralli on hyvin nöyrä ja alistuvainen, mutta siskonsa kanssa usein tarkistavat kumpi on kumpi ;) Mielenkiinnolla odotan että mitä tästä ihanuudesta kasvaa :) Odotukset on ainakin korkealla!

 

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI47209/16&R=270

 

Alla kuvia Rallista. Lisää kuvia löytyy täältä: https://www.facebook.com/396473427371363/photos/?tab=album&album_id=396516727367033

                                                        Ralli 1v. 8kk

                                                                Ralli 1v. 8kk

                    

                                Ralli siperianhuskyjen erikoisnäytteltyssä 2017. Ikä 1v.

                                                         Ralli n. 5kk

 

                               

                                                    Ralli kasvattajalla