Muut koirat

 
SÄDE
Akitan ja Suomenpystykorvan sekoitus
Syntynyt: 16.04.2011
Narttu (steriloitu)
 
Säde on mitä kultaisin ja kiltein koira. Toiminut myös kennelliiton kaverikoirana. Hyvin energinen ja Säteen kautta tutustuinkin valjakkourheiluun aloittamalla pyöräilyn tämän aktiivisen koiran kanssa, sitten se olikin menoa kun uskalsin hankkia kauan haaveissa olleen siperianhuskyn :) Säteen kanssa käyn mätsäreissä, usein hyvin tuloksin sekä pyöräilen. Kunnon vetotreeneihin en ole ottanut Sädettä mukaan koska Säteen polvi on leikattu patella luksaation takia, neiti on kyllä oireeton mutta olen silti jättänyt pois rankemmista treeneistä.
 
 
 
HOKUOUKENSHA NO HASHA GO "JUKI"
Akita
Syntynyt: 06.06.2009
Uros (kastralloitu)
 
Meidän jääräpää mörökölli, mitä ihanin ja jääräpäisin koira mitä voi olla! Minun ensimmäinen koirani ja suuri rakkaus. Oman perheen kesken todella lempeä ja hellä koira mutta vieraista ei pahemmin välitä. Harvat ja valitut vieraat savat tämän koiran lämpenemään ;) Muuten löhöilee vain omissa oloissaan.
 
 
NIPSU
Terrieri mix
Syntynyt: 09.06.2008
Uros (kastralloitu)
 
Mieheni koira joka hänellä oli jo ennen tapaamistamme. Todella ihana ja aina rapsutuksia kerjäämässä mutta vieraita kohtaan räksyttävä terrieri joka sitten kuitenkin haluaa että kaikki rapsuttaa. Aika hermoheikko ja epävarma, valitettavasti todennäköisesti pentutehtailun tuotos :( Kotioloissa oikein mukava koira :)