Näyttely päivityksiä

05.05.2016 23:46

Ruutin kanssa on tullut nyt käytyä jo useammat näyttelyt, mutta enpä ole kerennyt tänne mitään päivittelemään joten nyt tulee useammat näyttelyt samalla kertaa!

Tänään käytiin Kangasniemellä jossa tuomarina oli Perttu Ståhlberg. Tuloksena NUO ERI NUK1 

Arvostelu: Hyvä vahvuus. Oikeat mittasuhteet. Hyväilmeinen pää. Hyvä kaula, säkä ja selkä. Runko saa vielä syventyä ja vahvistua. Pysty olkavarsi. Paremmin kulmautunut takaa. Oikea karvanlaatu. Hyväasentoinen häntä. Liikkuu vielä hieman löysästi, varsinkin edestä. Turhan laskeva häntä.

 

30.4.2016 kävimme Jaalan ryhmänäyttelyssä, jossa tuomarina oli Mari Pajaskoski. NUO ERI NUK1

Arvostelu: Koon ylärajalla. Kevyt piirteinen nuori narttu, jolla oikeat mittasuhteet. Kokoon nähden vielä kevyt raajaluusto. Tasapainoisesti mutta hiukan niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä lapa. Olkavarsi saisi olla viistompi. Kevytpiirteinen nartun pää, jossa oikeat mittasuhteet. Kauniit korvat. Liikkuu riittävällä askelpituudella, mutta toivoisin hieman enemmän voimaa. Erinomainen turkinlaatu. Hyvä häntä. Ok luonne.

 

24.4.2016 Kouvolan ryhmänäyttely. Tuomarina Paula Rekiranta. NUO EH NUK1
Arvostelu: 
Hyvin kookas nuori narttu. Kauniit ääriviivat mutta antaa kovin ilmavan vaikutelman. Pitkälinjainen, narttumainen pää. Hyvät silmät ja ilme. Tyylikäs kaula. Hyvä ylälinja. Riittävästi kulmautunut. Hyvä karvapeite. Kevyt liikunta.

 

Hyvin tyytyväinen olen Ruutiin ja pääosin se esiintyy mielestäni oikein kivasti! Jaalan näyttely oli joku ihme poikkeus ku ei olis kiinnostanut sitten yhtään :D Sen verran täytyy mainita että Ruuti on joka kerta ollut ainoa nuortenluokan narttu, olisi mukavaa kun tulisi välillä samaan luokkaan muitakin koiria :) Se olisi sitten pari päivää huilia Ruutille kunnes sunnuntaina suuntaamme Lahteen ryhmänäyttelyyn :)

 

Lauantaina luultavasti pyörähdetään Riemun kanssa mätsäreissä tässä Kouvolassa niin pääsee toinenkin vähän esiintymään :) Pari viikkoa sitten olimme Riemun kanssa mätsäreissä ja möhkäle oli hienosti SIN1 mutta BIS kehässä ei sijoittunut. Todella nätisti esiintyi! 

 

Sen verran muutakin asiaa että sekä Ciru että Riemu on menossa steriloitavaksi tässä kesän aikana. Ciru on tässä muutenkin työllistänyt meidän eläinlääkäriä ensin hampaiden poiston takia ja sitten silmään tulleen haavan takia että joudutaan vähän odottelemaan ja säästelemään rahaa sterilointeihin. Tuo silmän haava ei ole vieläkään täysin parantunut, mutta parempaan päin menossa. Lääkitty on jo useamman viikon ajan :( Mutta eiköhän tämä tästä!