Kennelnimen hakeminen ja kotisivujen aloittaminen

28.12.2014 15:40
Hei ja kiitos että olet tullut tutustumaan Riemurallin sivuille!
 
Kennelnimen hakeminen on ollut mielessä jo pitkän aikaa mutta nyt päätin tehdä oikeasti asialle jotain! Toivotaan että ykkös nimi Riemurallin menee läpi. Nimi tulee yksinkertaisesti siitä kun Riemu usein juoksee pihallamme Säteen kanssa hirveää vauhtia ja niille usein tokaisen että "jo on taas teillä riemu rallia" yksi päivä sitten tajusinkin että sehän olisi oikein sopiva kennelnimikin. Sopii ainakin hienosti tähän harrastamaani energiseen rotuun :) Aina iloisia koiria joilta ei vauhtia puutu!
 
Tällä hetkellä meillä ei ole vielä varmoja pentue suunnitelmia. Riemun terveystulokset vaikuttavat asiaan paljon kuten myös tulevat kisa menestymiset. Terveystutkimukset ollaan suorittamassa keväällä 2015 ja ilmoittelen tulokset heti kun mahdollista.
 
Jos kaikki menee kuten toivon tulee ensimmäinen Riemurallin pentue ajoittumaan syksyn 2015 ja kevään 2016 välille.
 
Pennuista kiinnostuneilta toivon yhteyden ottoja jo hyvissä ajoin! Kiinnostus vaikuttaa myös paljon ensimmäisen pentueen ajankohtaan.
 
Toivon yhteydenottoja mieluusti sähköpostiin riemurallin@gmail.com (harvoin kerkeän pitkiä pätkiä puhelimessa keskustelemaan) 
 
Tulevan vuoden aikana meille toivottavasti tulee kotiin myös uusi narttu pentu kasvamaan ja aikanaan antamaan oman osansa kasvatus työhön, mutta tästä lisää sitten kun asia varmistuu ;)