Tulevan vuoden pohdintoja!

22.11.2015 15:05

Riemun pitkittyneet juoksut ovat loppuneet, juuri kun olin aloittamassa koiralle lääkityksen. Mutta hienoahan se on että tilanne rauhoittui itsekseen! Tämä muuttaakin ajatuksiani Riemun käytössä täysin. Eli jos löydän sopivan uroksen Riemulle ja Riemun terveystulokset on kunnossa niin on hyvinkin mahdollista että meidän ensimmäinen pentua syntyykin vuonna 2016! Tämä on mielestäni huippu juttu! Riemun luonne on puhdasta kultaa ja neidillä on hyvät vetohalut ja on todella voimakas ja kestävä koira! 

 

Talven aikana on tarkoitus ravata muutamat näyttelyt Riemun ja Ruudin kanssa ja treenata itseni ja koirat kisa kuntoon! Jos vaikka keväällä uskallettaisiin ensimmäisiin kisoihinkin! 

 
Lisäksi laumaamme on saapunut uusi koira, siperialainen tottakai! Hukkaretki Ciru "Ciru" muutti meille muutama viikko sitten opettamaan nuoremmille vetohommia. Ciru on työskennellyt safarilla ja ollut harrastevaljakossa ja nyt on meillä harrastevaljakossa ja tulevassa eläkekodissaan. Ciru on aivan mahtava työmyyrä varsinkin Ruudin rinnalla juostessa ja ovat alusta alkaen vetäneet yhdessä hienosti! Cirulla on ikää jo 8vuotta joten ei ole jalostus käytössä ja tulemme luultavasti steriloimaan Cirun kunhan kelit on kuivemmat jotta leikkaus haava paranesi ongelmitta. 
 
Ja tottakai kun pentue suunnitelmia alkaa olemaan niin pitää alkaa sitä kennelnimeäkin hakemaan! Asiassa ei kyllä pitäisi olla mitään ongelmaa :)