Kennelnimi!

11.01.2017 22:48

Vihdoin meidän kennelnimi Riemurallin on hyväksytty! Suunnitteilla myös meidän ensimmäinen pentua meidän ykköstykille Ruutille (Snow Stranded Strong Nemesis).


Olemme myös muuttaneet uudelle paikalle Korialle, edelleen Kouvolassa kuitenkin. Mutta nyt maalla! Vetotreenit päästään aloittamaan omasta pihasta ja mikäs sen hienompaa! Talo on täysin remontoitu ja ihana mutta koirien tarhathan piti tottakai rakentaa, ja niistä piti tehdä talon mukaiset, ihanat ja hienot! Lautapohja, puoliksi katto ja reilun kokoiset! Ja on kyllä koirat viihtyneet :)


Talvihan nyt on ollut vähän mitä sattuu ja treeni kerrat todella vähäisiä. Tästä syystä ollaankin tosissaan alettu harkitsemaan mönkijän ostoa. ei haittaisi se että osan treeni lenkistä pääsis sulalla maalla ja osaa reittiä peittää pieni lumikerros. 


Syksyllä aloitettiin meidän ensimmäinen kisakausi osallistumalla ensin epäviralliseen Äiteen Pyrähdykseen Pertunmaalla ja tästä muistaakseni viikon päästä Jämin SM kisoihin. Molemmat mentiin kahden koiran luokassa Ruutin parina lainakoira Snow Stranded Strong Gaia eli Ruutin sisko Tuisku. Molemmat kisat sujui hienosti ja olin todella tyytyväinen molempiin koiriin! tuiskun oli itseasiassa tarkoitus jäädäkin meidän laumaan mutta ajan kanssa tulikin ilmi ettei Tuisku tuntunutkaan sopeutuvan meidän laumaan. Tuiskun palautuminen kasvattajalle oli minulle todella rankkaa, vaikka tiesinkin samalla päätöksen olevan parasta kaikkien kannalta.


Tänään on taas ollut kunnon pääkallo kelit mutta onneksi sää tiedotus lupaili taas luntakin, toivottavasti lähipäivinä pääsisi taas treenaamaan!


Parempaa loppu talvea kaikille!!